#003 – Contactpersonen bij de gemeente, afvalkalender, preventiekaart

Mieke van Krimpen Conny van Egmond

links: Mieke van Krimpen
rechts:Conny v. Egmond

De dames van Egmond en van Krimpen van de afd. Wijken en Kernen. Gemeente Alphen aan den Rijn hebben de taken van de heer de Heij overgenomen en zijn sinds medio 2013 onze begeleiders bij de Gemeente.

Het voornemen is dat zij zich op een voorlichtingsavond op 7 april 2015 aan de bewoners van onze wijk  zullen voorstellen.

De heer Parinussa heeft de taak overgenomen van de heer van der Hoorn als gebiedsbeheerder openbare ruimte. Zijn functie is Gebiedsadviseur voor heel Ridderveld.

Kortgeleden heeft u van ons een geplastificeerde “preventiekaart” met de contactgegevens van ons team, de politie en ons mailadres ontvangen. U kunt deze makkelijk bij de hand houden wanneer u snel gegevens nodig heeft, een melding moet doen etc..

Graag verzoeken wij u ons via de coördinatoren of via mail naar bpschepenbuurt@gmail.com te melden wie geen mail van ons preventieteam ontvangt of wanneer uw mailadres of telefoonnummer veranderd is.

Wat betreft de wijzigingen in het ophalen van het afval merkten wij dat er nog onduidelijkheid is. Op de site van de Gemeente Alphen aan den Rijn site kunt u alle informatie mbt afval inzien, via de link: Afval/natuur/mileu

Vriendelijk verzoeken wij u verdachte / gevaarlijke situaties, inbraak, vandalisme etc. niet alleen aan de politie, maar ook aan ons te melden zo mogelijk met een foto.

Over admin

Administrator - technical help
Dit bericht is geplaatst in Leefbaarheid. Bookmark de permalink.