#287-WhatsApp Alert berichten 13&14 maart

Op 13 maart heeft een bewoner via de WhatsApp Alert een melding gemaakt over te hard rijden op de Schoener. Tevens heeft de melder een vraag gesteld wie dit ook heeft gezien, met een extra opmerking naar de beheerder toe.

Dit heeft geleid tot tientallen goed bedoelde opmerkingen en icoontjes, echter daar is deze WhatsApp Alert niet voor bedoeld. Klik hier om het WhatsApp Alert protocol erop na te lezen.

Twee bewoners hebben de Alert-groep verlaten en enkele andere bewoners hebben hun beklag rechtstreeks naar de beheerder gestuurd over dit berichten gedrag.

Dit was de aanleiding om berichten verkeer te blokkeren. Een bewoner heeft aangegeven dat hij zijn berichten niet via de WhatsApp Alert had moeten delen en heeft zijn excuses aangeboden.

Beste Schepenbuurt bewoners, een groot aantal van jullie heeft zijn hart kunnen luchten en heeft zich niet gerealiseerd dat zij in een groep van ongeveer 200 aangesloten medebewoners zaten. Denk in het vervolg eerst na voordat u reageert, dit om onbedoeld berichtenverkeer op de WhatsApp Alert te voorkomen.

Om voorstellen te geven ter verbetering van de verkeersveiligheid in onze buurt, of om daadwerkelijk een bijdrage leveren aan de leefbaarheid, meld je aan als werkgroep lid voor de Schepenbuurt, via email: bpschepenbuurt@gmail.com.

Met betrekking tot het incident te hard rijden, vragen wij de betreffende bewoner hiervoor een melding te maken bij de politie of wijkagent.

Alle deelnemers kunnen vanaf nu weer WhatsApp Alert gerelateerde berichten weer verzenden.

Dit bericht is geplaatst in Notification, WhatsApp. Bookmark de permalink.

Geef een reactie