#002 – Nieuwsbrief oktober 2013

Afvalcontainers

De gemeente heeft in onze wijk nu de afvalcontainers geplaatst.

Wij gaan er vanuit dat iedereen zal zorgen dat er geen afval naast deze bakken wordt geplaatst. Grote stukken kunnen naar het brengstation aan de Steekterweg gebracht worden of tegen vergoeding door de gemeente opgehaald worden.

In december 2013 hebben wij nog onze wijkbeheerder verzocht om een betere inpassing in de omgeving

Hekjes fietspad SCHOENER –WINDJAMMER

De gemeente wil de lage stalen hekjes vervangen door stoepranden en de houten hekjes verwijderen, te beginnen bij de hekjes tussen Windjammer 30 en 32. Wie voorstander is van het behoud van de houten hekjes kan contact opnemen met wijkbeheerder de heer Parinussa via de gemeente.

Nieuwe trap Klipper-Kotter

Wij hebben bij wijkbeheer erop aangedrongen, dat er  – liefst  nog voor de winter – een anti-sliplaag  op de treden wordt aangebracht.

mei 2014  Wij blijven aandringen op verbetering van deze trap.

Verdachte personen-omstandigheden graag melden aan de politie en op ons mailadres: BPSchepenbuurt@gmail.com

Onze taak is u van deze zaken om de hoogte te houden en samen de veiligheid in onze wijk te optimaliseren: daarvoor is uw medewerking essentieel!

BPS Alarmkaart

Om belangrijke gegevens snel bij de hand te hebben in urgente situaties of als u een melding aan de politie of ons wil doorgeven, krijgt u binnenkort van ons een kaart. Hierop staan ook de adressen en telefoonnummers van de straatcoördinatoren.

Over admin

Administrator - technical help
Dit bericht is geplaatst in Leefbaarheid, Veiligheid. Bookmark de permalink.