#163 – Privacy verklaring BPSchepenbuurt

Volgens de juristen van de gemeente Alphen aan den Rijn zijn buurtpreventie/WhatsApp Alert groepen ontheven van de plicht om een privacy verklaring op te stellen in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Echter de werkgroep BPSchepenbuurt heeft toch besloten om een privacy verklaring op te stellen, want wij nemen uw privacy serieus en willen laten zien in onze privacy verklaring, dat we open en transparant zijn met betrekking tot het verkrijgen en opslaan van uw persoonlijke gegevens.  Onze privacy verklaring is mede door de juristen van de gemeente Alphen aan den Rijn gevalideerd.

Belangrijkste feiten m.b.t. de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) welke per 25 mei 2018 ingaat zijn:

  • De werkgroep BPSchepenbuurt is volledig transparant over welke gegevens de werkgroep van u gebruikt;
  • De werkgroep BPSchepenbuurt deelt uw gegevens nooit met andere partijen voor commerciële doeleinden;
  • U heeft het recht op informatie, inzage en rectificatie;
  • U heeft het recht op beperking, vergetelheid en bezwaar;
  • Uw persoonlijke gegevens zijn bij de werkgroep BPSchepenbuurt goed beschermd en niet onderworpen aan geautomatiseerde individuele besluitvorming/profiling;

Lees de privacyverklaring van de werkgroep BPSchepenbuurt waarin beschreven staat hoe de werkgroep omgaat met uw persoonsgegevens.

Over Jan Teeuwen

Coordinator/voorzitter, WhatsApp Alert beheerder, WebMaster Jan heeft zich opgegeven cursus Reanimatie/AED cursus = LOHW kernteam - LOHW KBG lid, toegang tot lohw20@gmail.com
Dit bericht is geplaatst in Notification, Veiligheid. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *