#162 – SCHEPENBUURT Leeft – speciale editie

In deze speciale editie wil de projectgroep “SCHEPENBUURT Leeft” alle SCHEPENBUURT bewoners en relaties laten weten dat gisteren, op 16 mei 2018 een eigen AED geplaatst en operationeel is.

“Onze” AED is natuurlijk ook aangemeld bij HartveiligWonen. Deze AED is dag en nacht bereikbaar en beschikbaar en kan worden ingezet door “112” in geval van hartfalen. Klik hier voor de werkwijze van HartslagNu.

Met deze mijlpeil heeft de projectgroep “SCHEPENBUURT Leeft” haar doelstelling bereikt om een hartveilige buurt te realiseren.

Een officiële evenement omtrent het bereiken van deze mijlpeil wordt nog gepland. U als buurtbewoner, sponsor, donateur, Reanimatie/AED bediening cursisten, zullen worden uitgenodigd samen met enkele externe relaties, die mee gewerkt hebben aan het realiseren van deze mijlpeil om het “officiële project oplevering” bij te wonen.

 

De “eigen” AED is geplaatst bij de ingang van het appartementsgebouw op de Klipper en is dus centraal geplaatst in de SCHEPENBUURT en altijd bereikbaar en beschikbaar.

 

 

Bent u aangemeld als burgerhulpverlener bij HartslagNu en heeft u de app gedownload, dan ziet u de drie AED’s in onze wijk keurig aangegeven.

In de SCHEPENBUURT zijn nu twee AED’s 24/7 beschikbaar en een derde AED is beschikbaar in de zomerperiode (april-september) dagelijks van 08.00-22.00 uur. Zie bijgaand kaartje.

 

Wij vragen u als buurtbewoner mee te waken over onze eigendommen en natuurlijk ook onze eigen AED. Bel onmiddelijk de politie als u vermoedens hebt dat men uit is op onze AED.

Over Jan Teeuwen

Coordinator/voorzitter, WhatsApp Alert beheerder, WebMaster Jan heeft zich opgegeven cursus Reanimatie/AED cursus = LOHW kernteam - LOHW KBG lid, toegang tot lohw20@gmail.com
Dit bericht is geplaatst in HartVeilig, Notification. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *