#153 – WhatsApp Alert 2 april – foto’s van auto’s

Bericht aangepast op 4 april 2018:

Vandaag heeft een bewoner van de Schoener een WhatsApp Alert gestuurd over het maken van foto’s(?) in de middag van geparkeerde auto’s op zijn garage pad door een paar mannen in een zwarte Audi Avant. Politie melding is gemaakt omstreeks 19:30 en de politie heeft beoordeeld aangegeven hier niets aan te willen doen. WhatsApp Alert is omstreeks 19:45 verzonden.

Aangezien er geen direct gevaar was, de politie al geïnformeerd was en het incident in de middag plaats had gevonden, is dit bericht volgens de werkgroep geen WhatsApp Alert.

In dergelijke gevallen vragen wij u de werkgroep via mail/telefoon op de hoogte te brengen van het incident, zodat een waarschuwing via de email service / site berichten en een notificatie kunnen versturen.

Laten we s.v.p. ons email service en website gebruiken voor preventieve waarschuwingen, Mails zijn snel uitgestuurd en voorkomen een heleboel ergenis op WhatsApp.

Aanvullende informatie van de politie:

De politie is pas later gebeld met betrekking tot de gebeurtenis van de middag, waardoor directe inzet niet nodig werd geacht.

De politie heeft gesproken met de bewuste inzittende van de auto, waarbij niet van een strafbaar feit is gebleken en e.e.a. beruste op een misverstand.

Over Jan Teeuwen

Coordinator/voorzitter, WhatsApp Alert beheerder, WebMaster Jan heeft zich opgegeven cursus Reanimatie/AED cursus = LOHW kernteam - LOHW KBG lid, toegang tot lohw20@gmail.com
Dit bericht is geplaatst in Notification, WhatsApp. Bookmark de permalink.