#147 – WhatsApp Alert – twijfels over collecte De Zonnebloem

Vandaag, 9 februari, heeft een inwoner van de Klipper omstreeks 19:15 het volgende WhatsApp Alert bericht verstuurt:

“Ik heb 30 minuten  geleden iemand aan de deur gehad om geld in te zamelen voor de beschikbaarheid in Alphen van invalide-vervoer van De Zonnebloem. Op zich een goed doel! Er wordt echter duidelijk gerefereerd aan de plaatselijke afdeling, en ik heb zowel de voorzitter als de secretaris van de De Zonnebloem afdeling Ridderveld gebeld en zij weten nergens van. De politie adviseert mij dit bericht te verzenden, ook al kan het gaan om een communicatieprobleem tussen de landelijke en plaatselijke Zonnebloem. Noteer svp de naam op de identificatie die getoond wordt en bel de politie als u twijfels heeft.

Het schijnt dat de collectanten ook op de Schoener  en de Kotter zijn geweest, maar (nog) niet op de Bark en op de Windjammer.

Politie (112) is gebeld en gaat het onderzoeken. Uit de terugkoppeling van de politie blijkt dat het allemaal legaal en in order is.

Svp alleen berichten op de WhatsApp Alert zetten die wat toevoegen aan het gemelde incident, dus niet bedanken, duimpjes of commentaar op het alert geven of deze al dan niet terecht is.

Over Jan Teeuwen

Coordinator/voorzitter, WhatsApp Alert beheerder, WebMaster Jan heeft zich opgegeven cursus Reanimatie/AED cursus = LOHW kernteam - LOHW KBG lid, toegang tot lohw20@gmail.com
Dit bericht is geplaatst in Notification, Veiligheid, WhatsApp. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *