#148 – SCHEPENBUURT Leeft – nieuwsbulletin #1

In deze nieuwsbulleting informeert de projectgroep “SCHEPENBUURT Leeft” u over de laatste stand met betrekking tot de inventarisatie en realisatie van een hartveilige buurt.

De werkgroep had zich tot doel gesteld om eind maart te beoordelen of we tot realisatie zouden kunnen overgaan. Gezien het grote succes na de oproepberichten, is de projectgroep snel van start gegaan met de voorbereidingen van de realisatie fase.

Cursus

Bij de voorinschrijving voor de cursus Reanimatie / AED bediening hebben 28 personen zich ingeschreven. Aangezien er geen maximum limit is vastgesteld kunt u zich nog steeds inschrijven.

De Gemeente Alphen aan den Rijn heeft de projectgroep “SCHEPENBUURT Leeft15 cursus plaatsen aangeboden voor de geplande cursus in maart. Inmiddels zijn alle 28 potentiële cursisten per mail benaderd om zich definitief in te schrijven. Binnen 24 uur waren alle beschikbare cursusplaatsen toegewezen en de projectgroep gaat proberen om meer cursusplaatsen te krijgen. Vooralsnog staan enkele buurtbewoners op de reserve lijst en/of worden ingepland in de volgende cursus opties.

Een tweede cursus wordt nu gepland voor april/mei 2018. Schrijft u snel in, want aantal cursus plaatsen zijn beperkt en vol is vol. Klik hier om in te schrijven.

Financiële bijdrage

Middels de aangeboden cursusplaatsen via de Gemeente kan de projectgroep een begin budget opbouwen voor de aanschaf van één AED, centraal geplaatst en dag en nacht bereiktbaar.

Samen met de toegezegde bijdrage van een aantal buurtbewoners heeft de projectgroep “SCHEPENBUURT Leeft” ca. 65% van de aanschafkosten, voor een centraal geplaatste AED-24/7, gedekt.

Een hartveilige buurt is in het belang van ons allen en komt alleen tot stand als de financiële situatie toereikend is om één AED aan te schaffen en te onderhouden de komende jaren. Help de projectgroep “SCHEPENBUURT Leeft” om het financiële hartmeter helemaal groen te maken, middels uw financiële bijdrage/donatie als bedrijf of privé persoon.

Stuur een mail naar bpschepenbuurt@gmail.com o.v.v. AED bijdrage met een concreet bedrag van uw bijdrage/donatie.

Waardeer dit bericht: dislikelike (+3 rating, 3 votes)

Laden...

Over Jan Teeuwen

Coordinator/voorzitter, WhatsApp Alert beheerder, WebMaster Jan heeft zich opgegeven cursus Reanimatie/AED cursus = LOHW kernteam - LOHW KBG lid, toegang tot lohw20@gmail.com
Dit bericht is geplaatst in HartVeilig, Notification. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *