#274-Ondersteun ons bezwaarschrift voor een veilige Staalweg

LOHW-Team Staalweg heeft op een onlangs verleende bouwvergunning bezwaar ingediend (bezwaarschrift V2021 733). Deze vergunning is er één in een steeds langer wordende reeks voor de bebouwing op het bedrijventerrein aan de Staalweg. Zie het overzicht van LOHW. Ons bezwaar richt zich vooral op de verkeersveiligheid op de Staalweg, die een ontsluitingsweg is voor onze wijk en die ook intensief gebruikt wordt door fietsende schoolkinderen.  De weg heeft geen gemarkeerde fiets- en wandelstroken en de wegbermen zijn matig gestabiliseerd. Sinds de start van de bouwwerkzaamheden zijn al enkele incidenten gemeld (zie bericht #273 met reacties).

Wij tekenen bezwaar aan tegen het gebrek aan daadkracht van de gemeente om vooraf aanvullende verkeersmaatregelen te treffen. De gemeente wacht af tot er overlast ontstaat, terwijl wij voorzien dat er ongelukken gaan gebeuren. Zeker als de drukte inderdaad naar de 4.000 verkeersbewegingen per etmaal gaat zoals de gemeente zelf heeft berekend.

Het bezwaarschrift van Team Staalweg is mede ingediend namens bewoners uit de omgeving Staalweg en andere belanghebbenden. Wij willen u daarom via deze weg vragen om als medebezwaarmaker het bezwaarschrift V2021/773 te ondertekenen.

Hoe meer medebezwaarmakers, hoe sterker we staan.

Wilt u het bezwaarformulier per omgaande invullen en doorsturen, zodat we bij de hoorzitting Commissie bezwaarschriften de lijst met medebezwaarmakers kunnen tonen. Ook kunnen we hiermee aan alle betrokken partijen duidelijk maken wat onze zorgen zijn en hoe breed die worden ondersteund.

Dit bericht zal eerdaags ook gepubliceerd worden op de LOHW site. Eén keer steunen is voldoende.

 

Dit bericht is geplaatst in Leefbaarheid, Notification, Veiligheid. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar #274-Ondersteun ons bezwaarschrift voor een veilige Staalweg

  1. ArjanKoster schreef:

    Levensgevaarlijke uitrit, tevens wordt de berm al kapot gereden.

Geef een antwoord