#172 – WhatsApp Alert van de “buren” – Vreemd gedrag in het Weteringpark

Het volgende bericht is vanmorgen (22-08-2018) in de buurtpreventie app Bezembinder geplaatst en ons toegestuurd via buurtpreventie Oude Ambachten, welke we de SCHEPENBUURT bewoners willen delen:

Vanmorgen met de hond uitlaten stond er een vreemde man bij de kabelbaan die mijn aandacht trok. Hij stond achter een houten paal van de kabelbaan naar mij te kijken. Ik ben doorgelopen, daarna keek ik om en was hij een stuk meegedraaid en zat op zijn hurken mij weer vol aan te kijken. Aan het eind ben ik rechts gegaan om meer in de open vlakte te lopen. Op de terugweg richting huis keek ik naar rechts en zag ik hem daar weer staan kijkend mijn kant op en zichzelf bevredigen half tussen de struiken. Aangezien ik in mijn eentje was, ben ik gauw naar huis gelopen en heb ik de politie gebeld. Deze gaf aan, dat als er zoiets gebeurd je direct 112 moet bellen! Het was een blanke man met zwarte broek/zwarte trui of vest en een zwart petje. Ik schat ergens tussen de 25 en 35, gemiddelde lengte.

Later ben ik teruggebeld door de politie, die waren gaan kijken in het park, maar zagen geen man met dit signalement. Ik heb aangegeven dat er sowieso vaak veel vreemde types lopen bij die hangjongerenplek en dat er wat mij betreft veel vaker gecontroleerd moet worden. De politieman aan de telefoon vond dat ook en gaat het met de wijkagent bespreken om meer te controleren. Laten we dus met zijn alle goed opletten en mocht je zoiets zien dus meteen 112 bellen.”

Heeft u naar aanleiding van dit incident aanvullende informatie, bel de politie en informeer de werkgroep via bpschepenbuurt@gmail.com,.

Ziet u dergelijke praktijken s.v.p. gelijk 112 bellen en een WhatsApp Alert bericht opstellen voor de BPSchepenbuurt groep.

Over Jan Teeuwen

Coordinator/voorzitter, WhatsApp Alert beheerder, WebMaster Jan heeft zich opgegeven cursus Reanimatie/AED cursus = LOHW kernteam - LOHW KBG lid, toegang tot lohw20@gmail.com
Dit bericht is geplaatst in Notification, Veiligheid, WhatsApp. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *