#253 – Hoorzitting Commissie bezwaarschriften: vergunning in-/uitrit Staalweg

Hoorzitting Commissie bezwaarschrift 23 maart 2021

De werkgroep Schepenbuurt en LOHW hebben u meerdere keren geïnformeerd over het ingediende bezwaarschrift tegen de vergunningsverlening voor het aanleggen van een in-/uitrit halverwege de Staalweg.

De Commissie bezwaarschriften laat weten dat de hoorzitting over het bezwaarschrift plaatsvindt op dinsdag 23 maart om 20.50 – 21.20 uur en dat deze openbaar is. Door de Corona maatregelen is de hoorzitting alleen te volgen via Skype.

U kunt de hoorzitting bijwonen via onderstaande link: https://join.skype.com/lKRbrNlUlrMW (voor hulp bij inloggen, zie onderstaande handleiding)

Steun Eric, Mark en Jan door massaal deze hoorzitting bij te wonen, want naast de petitie kan uw aanwezigheid een duidelijk signaal afgeven, dat het bezwaar gedragen wordt door een grote groep van bewoners/belanghebbenden.


Handleiding Skype:
Via computer
  1. Klik op de bovenstaande link in dit bericht. 2. Er opent een nieuw scherm. Klik op ‘klik hier om te installeren’. 3. Klik op de knop ‘installeren’ en doorloop het installatieproces. 4. Klik nogmaals op de link die u per mail heeft ontvangen. 5. Bij de eerste keer openen, vraagt de app een aantal malen om toestemming. Sta deze allemaal toe. Doet u dit niet dan werkt de app niet goed.
    6. De app is klaar voor gebruik.
  2. Deelnemen 1. Open de e-mail met de uitnodiging en klik op de link in de e-mail, of kopieer de link en plak deze in uw browser. 2. Klik op Deelnemen aan Skype-Vergadering. 3. U ziet de vraag ‘Hoe wilt u deelnemen aan uw vergadering?’ U heeft 2 opties: a. ‘Installeren en deelnemen met de Skype Meetings-app (web)’ (Zie verder vanaf stap 4) b. ‘Al geïnstalleerd? Klik hier om deel te nemen via de app Skype-vergaderingen (web)’ (Zie verder vanaf stap 7) 4. Heeft u bij stap 3 gekozen voor optie a, dan wordt de app geïnstalleerd. Dit kan enkele minuten duren. 5. Zodra de app is geïnstalleerd ziet u de volgende tekst in beeld: ‘Alles is ingesteld. De vergadering wordt geopend in een nieuw venster voor de app Skype-vergaderingen.’ 6. Ga naar het nieuwe venster. 7. Vul in het scherm met de tekst Welkom uw volledige naam in. 8. Klik op de knop Deelnemen. 9. U betreedt nu de virtuele lobby. 10. De organisator zal u toelaten tot de vergadering
Dit bericht is geplaatst in Leefbaarheid, Notification, Veiligheid. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *