#252 – Analyse / samenvatting vragenlijst Noordrand

In bericht #248 is een oproep gedaan om de vragenlijst in te vullen, opgesteld door de werkgroep LOHW klankbordgroep Noordrand (LOHW KBG), naar aanleiding van de Webinar van 16 februari en de Noordrand ontwikkelingen.
Deze oproep is ook gedeeld met de LOHW contactpersonen van diverse buurtschappen rondom de Noordrand met het verzoek deze met hun achterban te delen.
De oproep is ook gepubliceerd op alphens.nl.

In totaal hebben 219 deelnemers de vragenlijst ingevuld. De analyse en samenvatting van de antwoorden op de vragenlijst zijn verwerkt in het document:
Analyse samenvatting vragenlijst Noordrand ontwikkelingen versie 1.0 09032021.pdf“.
Naast het analyse/samenvatting document is ook een 1-pagina samenvatting gemaakt.

De werkgroep LOHW KBG nodigt u uit om deze analyse/samenvatting te lezen, zodat u weet wat er speelt en waarmee u zich kunt voorbereiden op de online informatiebijeenkomsten, die door de Gemeente worden georganiseerd op:

  • 15 maart om 19:30 – thema: mobiliteit
  • 22 maart om 19:30 – thema’s: leefomgeving, wonen, groen en duurzaamheid.

Via een brief van de gemeente zijn de Schepenbuurtbewoners geïnformeerd hoe zij zich kunnen aanmelden voor deze online informatiebijeenkomsten. U kunt u aanmelden via: tp-lens@alphenaandenrijn.nl.

De gemeente heeft de privé chat vragen en antwoorden van de Webinar van 16 februari 2021 ook gepubliceerd, klik hier. Wellicht treft u hier ook antwoorden op uw reacties/vragen welke u heeft achtergelaten via de LOHW KBG vragenlijst.

Dit bericht is geplaatst in Leefbaarheid, Notification, Veiligheid. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *