#248 – Noordrand: reminder Webinar/schetstekening & inbraak poging

Reminder Webinar Noordrand 16 februari 2021

In het maandbericht januari 2021 (#247) heeft de werkgroep u geïnformeerd dat er een informatiebijeenkomst gepland is in de vorm van een Webinar door de gemeente Alphen aan den Rijn.

Van de raadscommissievergadering van 7 januari jl. is de presentatie en het verslag beschikbaar, klik hier, en lees in het terugkoppeling verslag hoe raadscommissieleden en bewoners gereageerd hebben.

Aangezien de Noordrand ontwikkelingen een grote impact kunnen hebben op de leefbaarheid van onze directe omgeving raadt de werkgroep u aan om deel te nemen aan deze Webinar. Vragen stellen tijdens het Webinar is zeer beperkt, u kunt ook vragen stellen via een chatbericht. De via de chat gestelde vragen zullen door de commissie binnen enkele dagen beantwoord worden.  Maak gebruik van deze optie.

Webinar op dinsdagavond 16 februari 2021 van 19.00 tot 21.00 uur.

Aanmelden tot 11 februari 2021 via mail naar: tp-lens@alphenaandenrijn.nl


Schets van Noordrand en de omgeving

Een bewoner van de Schepenbuurt heeft de werkgroep laten weten vragen aan de gemeente te hebben gesteld naar aanleiding van een ambitie-schetstekening over de indeling van de Noordrand en de aansluiting op de omgeving. Klik hier om de schetstekening te openen.

De vragen hebben o.a. betrekking op het Openbaar Vervoer en sluipverkeer. Als we met elkaar niet opletten dan komt de leefbaarheid in de Schepenbuurt in het geding.

Ons advies is, geef je op voor de informatiebijeenkomst en stel vragen om duidelijk in beeld te krijgen wat de impact kan zijn van de Noordrand ontwikkeling voor uw woonomgeving.

Inbraak poging J.d.Bosch Kemperstraat

De gemeente coördinator buurtpreventie Alphen aan den Rijn laat ons het volgende weten: “Er zijn 2 pogingen tot inbraak geweest in de Jeltje de Bosch Kemperstraat tussen 6-2 12.00 uur en 7-2 11.29 u. Ergens tussen nr 10 – 30. Wellicht heeft iemand iets gezien of gemerkt. Graag melden via 0900-8844. Goed om alert te zijn en blijven.”

Dit bericht is geplaatst in Inbraak, Leefbaarheid, Notification, Veiligheid. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *