#224 – Update van TeamHeimanswetering

Team Heimanswetering laat het volgende weten:

Open brief

Team ACEWA heeft een open brief geschreven naar B&W en raadsleden van de gemeente Alphen aan den Rijn naar aanleiding van het plan om haalbaarheidsonderzoek te laten uitvoeren voor een chemische fabriek en naar aanleiding van alle ontwikkelingen van afgelopen twee weken. Doel van deze brief is om de gemeente te laten weten dat Team ACEWA, of onder de nieuwe naam (LOHW), als direct betrokkene een rol wil spelen als gesprekspartner van de gemeente. Dit met als doel, het realiseren van een Leefbare Omgeving voor HeimansWetering (LOHW) die past in/nabij onze woonkern. Volg de ontwikkelingen op de website onder tabblad Projecten/LOHW.

Brief met petitie resultaten

Team ACEWA heeft een brief met petitie resultaten geschreven naar B&W en raadsleden van de gemeente Alphen aan den Rijn, waarin de conclusies en statistieken van deze petitie zijn weergegeven.

De open brief en petitie resultaten zijn ook beschikbaar op de webside van ACEWA en op de website van bpschepenbuurt onder tabblad Projecten/ACEWA. Op beide sites vindt u alle actuele zaken met betrekking tot dit onderwerp.

Over Jan Teeuwen

Coordinator/voorzitter, WhatsApp Alert beheerder, WebMaster Jan heeft zich opgegeven cursus Reanimatie/AED cursus
Dit bericht is geplaatst in Leefbaarheid, Notification. Bookmark de permalink.

1 Response to #224 – Update van TeamHeimanswetering

  1. T. Wijbenga schreef:

    Heb tot mijn spijt geen petitie getekend, want dacht serieus: chemische fabriek in woonwijk ? 1 april grap. Als ik alsnog ergens kan tekenen zal ik dat doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *