#250 – Bewoners participatie bij de ontwikkeling van de Noordrand

Het Webinar over de ontwikkeling van de Noordrand mocht op een ruime belangstelling rekenen, ongeveer 240 deelnemers hebben op de informatiebijeenkomst ingelogd.
Aan het einde van het Webinar heeft het projectteam, op verzoek van LOHW, aangegeven dat wij een vragenlijst hebben opgesteld om de visie en wensen van de bewoners te peilen, over de inhoud van de presentatie en over de leefbaarheids- en de veiligheidsaspecten. Tot op heden hebben ca. 100 respondenten de vragenlijst ingevuld.

Het is nu mogelijk om deze Webinar terug te kijken via de link: 1e webinar voor bewoners – Landschap & stad (landschap-stad.nl). De lengte van de opname is ca. 90 minuten.

Het is niet noodzakelijk om de Webinar terug te zien om de vragenlijst in te vullen. Ook hoeft u niet de Webinar bijgewoond te hebben.
U kunt de vragenlijst nog steeds invullen, tot 8 maart,  door de onderstaande link te gebruiken:

  LOHW vragenlijst Noordrand 

De resultaten van de vragenlijst zullen worden besproken in de klankbordgroep met het projectteam van de gemeente. Publicatie van de resultaten zal plaatsvinden voordat het volgende Webinar plaatsvind, dat gepland is op 15 maart 2021.

Dit bericht is geplaatst in Leefbaarheid, Notification, Veiligheid. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *