#212 – SCHEPENBUURT Leeft – Reanimatie cursus inschrijving

Hartveilig Wonen en hoe realiseren we dat?

Het focus punt “Hartveilig Wonen” vraagt actie van u als wijkbewoner om de kennis en vaardigheid voor reanimatie up-to-date te houden.
Dit wordt bereikt door na het behalen van het certificaat Reanimatie met AED, dat twee jaar geldig is, ieder jaar een herhalingscursus te volgen.
De aanbevolen handelswijze bij een patiënt met uitvalverschijnselen en te nemen acties worden besproken en worden met levensreddende oefeningen afgesloten.

Ook dit jaar heeft de werkgroep cursussen geregeld bij Vitaal opleidingen, zowel voor de basis- als voor de herhalingscursus reanimatie met de AED.
Middels contacten met enkele wijken in de Feministenbuurt worden de hulpverleners uit die wijken in de gelegenheid gesteld op dezelfde cursussen in te schrijven.

De cursussen worden weer gegeven door Wendy Kalkoven – van Dalen;
De cursus locatie is: ruimte 3 in Aquarijn (gesponseerd door de gemeente);
De cursustijden zijn: 19.30 uur tot 22.00 uur;

In het volgende schema worden de geplande cursusdagen weergegeven:

Herhalingscursus:

  • Dinsdag 11 februari
  • Woensdag 26 februari
  • Donderdag 19 maart

Beginnerscursus:

  • Donderdag 20 februari
  • Dinsdag 10 maart

De cursuskosten zijn €25.– voor de herhalingslessen en €35.– voor de basiscursus.
De kosten van zowel de basis- de herhalingscursus worden door vele ziektekosten verzekeringen vergoed. Check op uw polis of dit ook geldt voor uw verzekering.

U kunt zich opgeven voor een basis- of herhalingscursus per e-mail bij: info@vitaalopleidingen.nl met liefst meerdere voorkeur data.
Wendy zal korte tijd na uw opgave een bevestiging sturen met de avond waarop u bent ingedeeld. Tevens zal zij doorgeven hoe de betaling voor de cursus geregeld kan worden.

De werkgroepleden wensen u succes met uw inspanning om onze wijk “Hartveilig” te houden.

Over Jan Teeuwen

Coordinator/voorzitter, WhatsApp Alert beheerder, WebMaster Jan heeft zich opgegeven cursus Reanimatie/AED cursus = LOHW kernteam - LOHW KBG lid, toegang tot lohw20@gmail.com
Dit bericht is geplaatst in HartVeilig, Notification. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *