#075 – BPSchepenbuurt nieuws – 1e helft mei 2017

 

 

 

Alert(s):

Op 8 mei is er een WhatsApp Alert uitgegaan binnen de BP Oudeambachten en BP Schepenbuurt naar aanleiding van een overval bij de Lidl op de Herenhof. Een van de daders was te voet gevlucht en in eerste instantie niet duidelijk in welke richting. Zowel de politie, alphens.nl en Burgernet hebben snel melding gemaakt via sociale media van deze overval.

Notificatie(s): 

Geen

Bericht(en): 

Op 8 mei heeft de Werkgroep BPSchepenbuurt naar aanleiding van recente gebeurtenissenen omtrent babbeltrucs (aan de deur, via telefoon en via mails) een bericht #074 gepubliceerd met aantal tips tegen misleiding en oplichting.

Stickers aktie: 

De eindresultaat van de stickers aktie is als volgt:

  • aantal reacties van bewoners: 61x
  • sticker #1 – “Attentie Buurtpreventie”: 60x
  • sticker #2 – “NEE geen verkopers en geloof overtuiging” 46x

Gezien de geringe belangstelling voor sticker #2 heeft de Werkgroep BPSchepenbuurt besloten deze sticker niet te laten maken. Via de site “neesticker” kunt u indien gewenst deze sticker zelf aanschaffen.

De distributie van sticker #1 zal plaats vinden eind mei/begin juni via de straatcoördinatoren.

Verzoek parkeerverbod Staalweg

Naar aanleiding van het ongeluk op 8 april j.l. heeft de Werkgroep BPSchepenbuurt in het kader van verkeersveiligheid in onze buurt de commissie “Klein Verkeers Overleg” (KVO- met verkeersdeskundigen van gemeente, politie en brandweer) gevraagd om een parkeerverbod in te stellen op de Staalweg aangezien hier regelmatig vrachtwagens/aanhangers onverlicht geparkeerd staan en tevens de berm beschadigen. We wachten het verzoek af.

Wegwerkzaamheden Kalkovenweg

Van 16 mei 19:00 tot vrijdag 19 mei 06:00 zullen er werkzaamheden plaatsvinden aan de Kalkovenweg. De reden van deze werkzaamheden is de huidige conditie. Om de weg weer in goede conditie te krijgen wordt het asfalt vervangen.

Er zal dagelijks gewerkt worden aan de weg  van 19:00 tot 06:00.

Over Jan Teeuwen

Coordinator/voorzitter, WhatsApp Alert beheerder, WebMaster Jan heeft zich opgegeven cursus Reanimatie/AED cursus = LOHW kernteam - LOHW KBG lid, toegang tot lohw20@gmail.com
Dit bericht is geplaatst in Leefbaarheid, Notification, Veiligheid, WhatsApp. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *