#056 – Nieuwe structuur Website BPSchepenbuurt

Afbeeldingsresultaat voor icoon websiteDe afgelopen drie  weken is hard gewerkt aan een nieuwe opzet van de   BPSchepenbuurt-Website . Ook is een notificatie-systeem per email-bericht toegevoegd om u op de hoogte te houden van veranderingen op onze Website en van relevante berichten. Met de nieuwe opzet en automatische notificaties willen we bereiken dat de site intensiever gebruikt gaat worden en daarmee de  veiligheid en sociale controle  verder verbetert. Ook zullen de administratieve handelingen voor de Werkgroep zo beter beheersbaar worden.

Herstructurering:

U zult zien dat de site anders is ingericht (o.a. nieuwe foto’s, andere structuur, etc.) en er is wat meer logica in aangebracht. Zo hebben we op de Home  pagina een aantal relevante en actuele berichten opgenomen.

Op de nieuwe pagina (Aan)Melding vindt u bij wie een melding te doen (o.a. politie, gemeente etc.) maar ook aanmelden van nieuwe bewoners en/of wijziging van uw gegevens (verandering van email-adres of telefoon nummer). U kunt aanmelding om alsnog opgenomen te worden bij de WhatsApp Alert groep en wijzigingen doorgeven betreffende tel. nummers, email, etc. Er zijn nog veel meer veranderingen doorgevoerd. Wij nodigen u daarom uit om een kijkje te nemen op deze site: “ Home page van de BPSchepenbuurt-site “

Notificatie:

De eerste notificaties per mail zijn getest met de straatcoördinatoren en we zijn nu klaar voor een eerste notificatie naar alle bewoners die zich hebben aangemeld bij  Buurtpreventie SCHEPENBUURT.

Het plan is om eens per 2 weken een algemene notificatie te verzenden om aandacht te vragen voor recente berichten en/of relevante wijzigingen in de algemene gegevens op de site. Ingeval van urgente berichten, die niet kunnen wachten tot de volgende reguliere notificatie,  zullen wij u een waarschuwingnotificatie sturen. Uiteraard gaan we de notificatie niet gebruiken als vervanger van de WhatsApp Alert.

Feedback:

Mocht u feedback willen geven over de nieuwe site en het gebruik van notificatie, stuur dan een email naar: bpschepenbuurt@gmail.com o.v.v. “BPsite feedback”. Wij zijn vooral geïnteresseerd wat mogelijk beter gedaan kan worden.

Mocht u iets te melden hebben dat van belang is voor alle bewoners van de SCHEPENBUURT, stuur dan uw bijdrage naar: bpschepenbuurt@gmail.com o.v.v. “copy” of bespreek het met uw straatcoördinator.

Tot slot:

Klik op de volgende link om naar de “ Home page van de BPSchepenbuurt-site “ te gaan.

Over Jan Teeuwen

Coordinator/voorzitter, WhatsApp Alert beheerder, WebMaster Jan heeft zich opgegeven cursus Reanimatie/AED cursus = LOHW kernteam - LOHW KBG lid, toegang tot lohw20@gmail.com
Dit bericht is geplaatst in Notification. Bookmark de permalink.