#191 – Politie zoekt getuigen mbt inbraak M. Klompé

Overgenomen van Politienieuws.nl

Alphen aan den Rijn – Een echtpaar is vrijdag 5 april omstreeks 20.30 uur in hun woning aan de Marga Klompéstraat bestolen door een man. De recherche doet onderzoek en zoekt getuigen.

De bewoner had een sieraad op Marktplaats te koop aangeboden waarna er een afspraak werd gemaakt met een mogelijke koper. De man kwam vrijdagavond naar de woning, bekeek het sieraad en liep naar buiten om geld  te halen. De man draaide zich echter bij de voordeur om en bedreigde de bewoners met een wapen. De man nam het sieraad mee en verlieten de woning. Het is niet bekend hoe hij vervolgens is weggekomen. Een zoekactie door meerdere politie eenheden heeft niet geleid tot een aanhouding.

De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen die informatie hebben zich te melden bij de recherche in Gouda via 0900 – 8844.

Het signalement van de man is:

  • ongeveer 1.85 m
  • licht getint
  • donker kort haar, naar achteren gedragen
  • lang spits gezicht
  • zwarte jas tot over de heupen

Politie laat weten via de media dat de verdachte opgepakt is in zijn woonplaats Rotterdam. Klik hier voor meer informatie

Over Jan Teeuwen

Coordinator/voorzitter, WhatsApp Alert beheerder, WebMaster Jan heeft zich opgegeven cursus Reanimatie/AED cursus = LOHW kernteam - LOHW KBG lid, toegang tot lohw20@gmail.com
Dit bericht is geplaatst in Inbraak, Notification, Veiligheid. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *