#145 – Berichten distributie & waardering

Met ingang van 1 februari a.s. worden berichten van de Werkgroep in een iets andere vorm gedistribueerd en kunt u ook een bericht waarderen:

Distributie: In het vervolg krijgt u een notificatie dat er een nieuw bericht is geplaatst op de site met onderwerp vermelding en een link om het bericht te openen.De belangrijkste redenen voor wijziging van de distributie zijn: betrouwbaarder kunnen meten aantal hits, tekst correcties direct op de site, meer informatie voor u beschikbaar, direct een reactie kunnen plaatsen en minder werk voor de webmaster. Afgelopen maand hebben wij deze nieuwe berichten distributie al uitgestest samen met de straatcoördinatoren.

Waardering: Vanaf heden heeft u de mogelijkheid om een geplaatst berichten en site pagina’s te waarderen. Er zijn twee opties waar u uit kunt kiezen: “Like” en “Dislike“. Hiermee krijgt de Werkgroep een betere indicatie welke type berichten u belangrijk/leuk/interessant vindt. U vindt de waardering optie onder aan het bericht/pagina. Waardering is optioneel maar wel gewenst en wordt niet noodzakelijk bij alle berichten/pagina’s  gevraagd.

Over Jan Teeuwen

Coordinator/voorzitter, WhatsApp Alert beheerder, WebMaster Jan heeft zich opgegeven cursus Reanimatie/AED cursus = LOHW kernteam - LOHW KBG lid, toegang tot lohw20@gmail.com
Dit bericht is geplaatst in Notification. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *