#138 – Samenstelling Werkgroep BPSchepenbuurt 2018

In dit bericht wil de Werkgroep u informeren over de wijziging van de rollen en samenstelling binnen de Werkgroep per 1 januari 2018.

 

Aad van der Werf  woont al  bijna 30 jaar in de SCHEPENBUURT en heeft in de afgelopen  8 jaar heel veel betekent bij het ontstaan en de groei van de Buurtpreventie SCHEPENBUURT. Aad heeft al enige tijd geleden aangegeven om de rol van coördinator/voorzitter door te willen geven. Aad blijft in 2018 nog wel de Werkgroep op de achtergrond ondersteunen en adviseren. Aad, heel erg bedankt voor hetgeen je hebt gedaan voor de veiligheid en sociale controle in de SCHEPENBUURT.

Jan Teeuwen, woont in de SCHEPENBUURT sinds 1998 en heeft eind 2013 de WhatsApp Alert systeem opgezet voor de Windjammer bewoners. In de loop van 2014 is de WhatsApp alert uitgegroeid naar de gehele SCHEPENBUURT. Eind 2015 heeft Jan de rol van Webmaster op zich genomen, met als doel de site meer actief in te zetten en als communicatie en registratie middel voor alle SCHEPENBUURT bewoners. Door deze rol is Jan in de Werkgroep opgenomen. Per 1 januari 2018 zal Jan de rol van coördinator/voorzitter van Aad overnemen voor maximaal 3 jaren.

De samensteling van de Werkgroep per 2018:

  • Jan Teeuwen – coördinator en webmaster BPSchepenbuurt
  • Els van Gans – secretaris BPSchepenbuurt
  • vacature – webmaster & projecten

Stuur een email naar: bpschepenbuurt@gmail.com voor vragen, op- en aanmerkingen.

De Werkgroep BPSchepenbuurt gaat voor een (hart)Veilige SCHEPENBUURT in 2018

Over Jan Teeuwen

Coordinator/voorzitter, WhatsApp Alert beheerder, WebMaster Jan heeft zich opgegeven cursus Reanimatie/AED cursus = LOHW kernteam - LOHW KBG lid, toegang tot lohw20@gmail.com
Dit bericht is geplaatst in Notification, Veiligheid. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *