#123 – Locali brengt burger en overheid dichter bij elkaar

Aangezien de applicatie Locali onbekend is en weinig over gecommuniceerd is, wil de Werkgroep u hierover nader informeren (bron: Locali bijsluiter).

Wat is Locali ?

Het is hét platform voor inwoners en gemeenten om de dialoog aan te gaan.

Locali is opbouwend, positief, samen aan een betere stad, dorp of buurt werken. Locali wil jou uitdagen om je leefomgeving mooier te maken, door plannen te bedenken, te delen en bespreken met jouw buurtgenoten. Als het idee voldoende ‘likes’ heeft krijgt de gemeente een seintje. Vanaf dat moment is het idee een burgerinitiatief. Gemeenten die meedoen aan Localizoals Alphen aan den Rijn, nemen burgerparticipatie serieus en dus navolging te geven aan ideeën die door de samenleving gedragen worden.

Wil je hierover meer weten, klik dan op de volgende link: www.locali.nu. Hier kun je ook registreren, een initiatief ondersteunen / “liken” of een eigen initiatief opstarten.

Diverse initiatieven zijn al voorgesteld en wachten op genoeg “likes” om onder de aandacht van de gemeente te worden gebracht. Stem u ook mee? Zo ook een initiatief van de webmaster voor: “AED plaatsing in alle buurten welke 24/7 bereikbaar zijn“, welke u kunt “liken”.

Over Jan Teeuwen

Coordinator/voorzitter, WhatsApp Alert beheerder, WebMaster Jan heeft zich opgegeven cursus Reanimatie/AED cursus = LOHW kernteam - LOHW KBG lid, toegang tot lohw20@gmail.com
Dit bericht is geplaatst in Leefbaarheid, Veiligheid. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *